Urak ! Elnézést kérek, hogy az eddigiektől egy kissé eltérő kérésem van, de szeretném megkérni a hozzáértőket, hogy egy gondolati kisérlet alapján vizsgáljátok meg az egyik hipotézisemet, amelyikkel már 2 és fél éve kinlódok, és jó lenne a valóban hozzáértők véleményét is bekapcsolni egy közös gondolkodásba.
Az ősrobbanás az egyik legkevésbé modelezhető esemény, amelynek létrejöttét és következményeit 76 évesen felfogni sem tudom. Elsősorban az egyik válaszraváró probléma a barion-asszimetria kérdése. Mert ugye, amikor már beszélünk anyagról és antianyagról, akkor miért nem beszélünk a gravitációról? Az eddig hozzáolvasott anyagok itt mind elbizonytalanodnak, mert a történéseket leiró törvények és a modelezett események ellentmondásosak. A vákuumból keletkezett anyag és antianyag szerintem azonos mennyiségű volt, (hacsak a Jó isten nem adott hozzá még egy kis valóságos anyagot a keletkezés pillanatában azaz az első 3 percében....). De félretéve a komolytalankodást, én hosszú ideje meg vagyok győződve arról, hogy AZONOS mennyiségű anyag és antianyag keletkezett. De kérdezem én, mit tudunk mi az antianyag tulajdonságairól? Szinte semmit, mert a tulajdonságok feltárásához szükséges mennyiség nagyon kevés, és igen nehézkesen kezelhető.
Tegyük fel, hogy az antianyag tisztességesen "ANTI" minden értelemben....Elsőnek is azt a legfontossabb feltételezést emliteném, hogy az antianyag TASZITJA a rendes anyag részecskéit, amely elősegitette a szétválásukat, és itt szerintem az antianyag került centrális helyzetbe, és a rendes anyag pedig a perifériákra. A centrumban csoportosuló óriási menyiségü antianyag egy horribilis feketelyukban öszpontosult. A második feltételezésem pedig az, hogy a gravitáció, mint jelenség az antianyagban léterehozta a fekete lyukat, de ez a gravitáció ellentétes, TASZITÓ hatást gyakorolt a normál anyagra, ezzel meginditotta rendes anyag tágulását, és egyben magyarázatot is ad a sötét energia feltételezett hatására. A kétféle anyag gravitációja az azonos anyagtipusra vonzó hatású, az különböző tipusú anyagfélékre pedig TASZITÓ hatású.
Eddig tarott a kiinduló feletételrendszer ismertetése. Ne tanultam kozmológiát, de rengeteget olvasok róla, és elkeserit az a sok "nem tudjuk" kitétel az okfejtések menetében. Ezért kérek minden alkotó gondolkodásra ingert érző fórumtagot, mondjátok el a véleményeteket. Én sajnos az egyetemen földtudományokat tanultam, majd második lépcsőben villamosmérnőkként rengeteg szimulációs szoftvert irtam, főleg gráfelméleti alkamazásokat, de a kvantumgravitáció matematikája nekem magas. Várom reakciótokat.