Szerző: dgy » 2016.03.03. 13:33
Sziasztok
nyugi.
Én csak annyit írtam, hogy ténykérdés: van, aki azt TANULTA azt iskolában, hogy a gravitáció ... stb. Ez nem az illető hibája, nem is a miénk, hanem a tanterv készítőié, de a tény az tény.
Aki nem tanult egyetemen matekot és fizikát, annak ez jelenti az adott témáról való TANULÁST. Aki egyetemi szintű tanulmányokat folytatott a témában, annak nyilván nem ez. Ezért a másikat bántani, leszólni nem kell. Csendben, nyugodtan fel kell világosítani, hogy mi a helyzet.
Én nem támadtam sem Lacit, sem Axist - senkit sem akartam sem támadni, sem megvédeni, csak a nyugodt, kulturált hangnemre, a személyeskedés mellőzésére, és az (akármilyen sajnálatos) tények elfogadására szerettem volna felhívni a figyelmet. Sajnálom, hogy ez nem ment át a rivaldán.
Még inkább sajnálom, hogy azóta a vita ennyire eldurvult. Ebben nem szeretnék részt venni, mert a hangnemét ide nem illőnek és elfogadhatatlanank érzem.
A gravitációelméletről szóló tények, elméletek és elképzelések tekintetében szívesen folytatom a beszélgetést.
dgy