Ez viszont nem tudom, hogyan:
"De ekkor sem képkockákat látsz (ha nem olyan a TV technikája), hanem egy folytonosan lassuló filmet."
Hagyjuk a tvt majd én megyek a horizont felé.
A ritkuló hangyák nem alkothatnak folytonos képet rólam. Eleinte igen, de a ritkuló hangyák miatt egyszer eltűnök majd felvillanok egy pillanatra..
Valahogy úgy hogy a következő példában a pontok azt jelzik ahogy nemlátsz, majd az 1 es amikor látsz.
1111111111.1.1..1..1...1...1...1....1....1....1....1.....1.....1.....1.....1.....1......1......1......1......1......1......1.......1.......
Valahogy így tudom elképzelni
Még egy ideillő kérdés: Egy elektron,és egy pozitron a horizonttól egy plankhosszúságnyira találkoznak egymástól. A kilépő fény sebessége=c, vagy valamivel >c ?
Hát akkor van még időm

egyébként imádtam a matekot, emlékszem általános iskola1-2 osztályban már a nővérem matekháziját oldottam meg, (egyenletek) a többiek 10ig számolgattak, meg összeadtak 10 alatt, én meg...sokáig így volt, csak a házit utáltam. Egyszer még Mielőtt tanultuk volna a hatványozással kapcsolatban jöttem rá valami összefüggésre, csak már nem emlékszem

aztán a matek tanárom elvette az egésztől a kedvem, mert azt mondta, hogy nem érdekli, és ne matematikuskodjak, mert nem az én dolgom..:\