Tegnap nem néztem be a fórumra így fogalmam sincs, kit sikerült ennyire kiborítanod. Ha láttam volna, biztosan rendre utasítom.
Mint ahogy most tőled is elvárom, hogy tüntesd el a hozzászólásodból legalább azt a mondatot, amivel engem teljesen igaztalanul összefüggésbe hozol a történtekkel.
Én sajnálom, hogy a te sok okos hozzászólásod eltűnt arról a fórumról, ami több mint négy éve a te nagyszerű kezdeményezésed volt. És személy szerint sajnállak téged is, hogy politikai szűklátókörűséged ebbe a tébolyodott mélységbe ragadott. Ámokfutásodat a fórum összes résztvevője önmérséklettel viselte, ám végül a közösség egy magáról megfeledkező tagjától csak sikerült kiprovokálnod egy vállalhatatlan választ. Még azoktól a mondatoktól is vállalhatatlanabbat, amilyenekkel előtte éppen te őrjöngtél itt hónapokon keresztül.
Próbálj megnyugodni, meggyógyulni, addig is pihenj! Szerintem most jól döntöttél, hogy itt hagytad a fórumot. Ebben az állapotodban nem való ez neked. De ha egyszer rendbe jössz, én visszavárlak.