Szerző: Tuarego » 2014.03.19. 20:28
Tisztelt fórumozók!
Bár a múltkor már elköszöntem, de azóta többen is megszólítottak (ha rosszindulatú akarnék lenni: nyelvükre vettek). Ezért úgy érzem az nem fair-játék, ha nekem nincs lehetőségem ezek re reagálni. Ugyanakkor nem akarom tovább feszíteni a húrt, ezért már nem akarok azzal foglakozni, hogy ki kit bántott meg, s kinek kellene alázatosabbnak lenni. Azért megpróbálok még alázatosabb lenni, bár nem emlékszem arra, hogy személyesen bántottam volna valakit is.
A beköszöntőből ezeket a szakaszokat kiemelném:
"Ez a komoly, valódi tudományos eredmények nyugodt megtárgyalásának, az érdeklődő laikusok hiteles tájékoztatásának a fóruma."...
..."Amíg az általános (a net szabályzatában mindenki által elfogadott) elemi szabályokat, kulturált viselkedési normákat betartja, addig bárki szabadon és adminisztratív korlátozás nélkül írhat a fórumba."
Úgy vélem, ezeknek én meg tudok felelni, s továbbra sem fogok senkit sem bántani, és hangsúlyozottan laikusként szólok hozzá a témákhoz, és senkire nézve nem tartom kötelezőnek, hogy elfogadja az én (laikus) véleményemet, ha esetleg az nem egyezik az övével.
Üdvözlendőnek tartom továbbá, hogy megszűnt a megalázó nevű Homokozó rovat. (Itt egy mély meghajlás...)
Bízom benne, s az eltelt néhány nap erre enged következtetni, hogy a fórum nem a merev tartalmi korlátozások irányába fejlődik, hanem a szabadabb, színesebb megnyilvánulásoknak is utat enged, természetesen a tudományosság határain belül.
Üdv. mindenkinek!
Tuarego