Tisztelt Gyula! Ebben maximálisan igaza van.
Akkor a végéig nem jutottam el, de most már észrevettem a labormérési utasításokat is.
A címet sem néztem (átsiklottam efelett) csak kattintottam és mentettem a file-t.
Meg siettem is vele, mert másnap meló volt.
Ami még eléggé megkevert, hogy az angol változatban (amibe jóformán hasonlóan csak belepillantottam) nem láttam a rajzon a koincidenciaszámlálót, és ez hiányában az ábrákra nézve, rögtön azt feltételeztem, hogy itt információteleportálás van akkor, és csak később vettem észre az ábrák előtti szövegben a koincidencia számláló szót (angolul).
No meg hát a szakik addigi hallgatagsága, és ezen topikban valahol elöl olvastam is valakinél, hogy az hülyeség.
Ezek végett csúsztam el már az elején a megítélésemmel.
Elnézést, így jött össze.
Ma végigolvastam a Kvantum világ topikot, és most láttam csak, hogy ott már szó volt erről, és interferenciás, meg összefonódottsági dolgokról, ami engem is nagyon érdekel, és kapcsolódik ehhez. Sajnos hamarabb sem engem, sem Idegfúziót nem terelte oda senki, ezért én lemaradtam arról is korábban.
Ma olvasgattam a két doksit (magyar és angol), és lenne pár kérdésem ezzel kapcsolatban, de össze kell fogalmaznom.
Szóval, amit írtam ezzel kapcsolatban, azt csak a fa fejemmel és amennyi hozzá értésemmel hozam ki
De talán azért voltak jó gondolataim is... (tudom, hogy van egy hibám, hogy szeretek konkrétan kijelenteni saját álláspontokat)
Azért mégsem egyszerű a téma.